Links til rejseforslag efter alder

Vi har samlet lidt links til rejseforslag, der er skrevet af Robert Kronberg, og som er opdelt efter forskellig alder og familiesituation, samt til grupper af fx veninder i forskellige stadier af livet. Rejsebeskrivelserne i henvisningerne er mere ment som inspiration til planlægning af rejsen end som reelle rejsebeskrivelser, eftersom folks ønsker og behov ofte afspejler ens alder og valg af rejsepartner(e), når man fx vil rejse til Thailand.

Ø-resort i Thailand

Et tilfældigt ø-resort i Thailand

Der er vor opfattelsen, at en gruppe unge veninder, en gruppe mænd, et yngre par, et ældre ægtepar og en familie har noget forskelle præferencer, ønsker og behov, om end disse forslag er generelle.

1) Hvor skal man rejse hen i Thailand som ung

“Jeg har tænkt mig at lave en række artikler, hvor jeg fokuserer på forskellige aldersgrupper, der gerne vil til Thailand, og i denne omgang er det de helt unge (uden jeg vil sætte alder på).

Det allermest berømte festarrangement i Thailand for unge er Full Moon Party på Haad Rin Beach på den lille ø Koh Pha Ngan, der holdes en gang om måneden, når det er fuldmåne. …”

Læs mere: www.kronberg.dk/weblog/rejse-hen-i-thailand-som-ung-1

2) Hvor skal man rejse hen i Thailand som ældre par

“Dette er anden artikel i serien om, hvor man kan rejse hen i Thailand ift. ens aldersgruppe. Denne gang drejer det sig om pensionerede ægtepar, men jeg vil stadig ikke nævne alder som sådan, om end det jo både kan være 67 og 100 år.

Jeg har ikke selv prøvet at være i den alder, så jeg kan ikke tale om egen erfaring, men det virker, som Hua Hin tiltrækker mange seniorborgere, der enten er på ferierejse eller ligefrem har købt egen feriebolig i byen eller i lokalområdet. …”

Læs mere: www.kronberg.dk/weblog/rejse-hen-i-thailand-som-aeldre-par-2

3) Hvor skal man rejse hen i Thailand som yngre par

“Det er tredje artikel i serienen om, hvor man skal rejse hen i Thailand, og denne gang er det for yngre par, dvs. yngre kæreste- eller ægtepar, der endnu ikke har fået børn eller er nået til den alder, hvor de fleste har fået børn.

Det er en vanskelig målgruppe, fordi alle døre er åbne, og der er ingen begrænsninger. Jeg vælger derfor at gøre lige netop dette til mit fokus. Fokus er dermed ikke en charterferie til Phuket, for det kan alle gøre. …”

Læs mere: www.kronberg.dk/weblog/rejse-hen-i-thailand-som-yngre-par-3

4) Hvor skal man rejse hen i Thailand med børn

“Dette er min fjerde artikel i serien om rejser til Thailand fordelt efter aldersgrupper, og denne gang er fokus børnefamilier, altså familierejser med børn i “legealderen”, altså ikke babyer, der jo kan være allevegne, og heller ikke “børn” fra 15-16 år og op.

Når jeg tænker børn, så tænker jeg øen, Koh Lanta, tæt på Koh Phuket i Andaman-havet, og det er der mange grunde til. …”

Læs mere: www.kronberg.dk/weblog/thailand/rejse-hen-i-thailand-med-born-4

5) Hvor skal man rejse hen som yngre veninder

“Hvor skal man rejse hen i Thailand, hvis man er en lille gruppe yngre eller unge piger på fx 2-5 personer? Man kan naturligvis finde den billigeste pakkerejse og sidde 14 dage på en badestrand, men jeg fornemmer, at yngre kvinder ofte ønsker at komme lidt nærmere det “rigtige” Thailand og ikke vil sidde på en badestrand i hele ferien.

Det første, som jeg vil foreslå, er at tage et smut op til Laos, når man alligevel er så tæt på, for i Laos oplever man stadig lidt, hvordan Thailand var engang – bortset fra den franske indflydelse, der er i Laos, og som ikke er i Thailand, men den har faktisk sin charme. …”

Læs mere: www.kronberg.dk/weblog/rejse-hen-i-thailand-som-yngre-veninder-5

God fornøjelse med læsningen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *