Hovedpinepiller i Thailand og andre smertestillende piller

Hvor køber man hovedpinepiller i Thailand? De fleste opfatter hovedpinepiller som noget helt naturligt, som man næsten kan købe på lige fod med andre specialvarer. Det gælder i særlig grad efter den slags håndkøbsmedicin er blevet liberaliseret i Danmark. Men der er visse forskelle, når du er ude og rejse.

Læs resten

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Slagelse.info til debat og salg

Det har ikke meget med Thailand at gøre, men Slagelse.info åbner snart en ny hjemmeside, og der er tilknyttet en Facebook-side samt en debatgruppe og en salgsgruppe[.

Der er tale om følgende Facebook-platforme:

Samt hjemmesiden Slagelse.info ~ Slagelse.news:

Læs resten

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Favorite Thai-kvinder svindler med boyfriend scams

Når man hører om Thailand, hører man også mange historier om thai-kvinders sans for at svindle og hive penge ud af udenlandske mænd – en udlænding hedder ”farang” på thai. Der er to typer farang, de, der ikke tror på, at nogen svindler, og de, der tror, at alle thai-kvinder svindler og bedrager.

Svindler thai-kvinder?

Svindler thai-kvinder?

Jeg har nu boet i landet i en del år, og jeg har hørt mange historier og læst mange ting i debatfora på Internettet, herunder om kvinder, der angiveligt svindler, men jeg har også læst videnskabelige artikler, og så har jeg samtidig prøvet en del selv. Jeg har både set og hørt ting via mine respektive thai-kæresters veninder – men jeg har også selv været udsat for hændelser, som man i al fald i Danmark ville kalde snyd eller svindel – boyfriend scam.

Læs resten

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

Hvordan dater man traditionelle Thai-kvinder

Thai-kvinder er for det meste langt lettere at nærme sig og date end danske kvinder, men det er klart, at der altid skal være en vis “lighed”, eller hvad vi nu kan eller skal kalde det. Man kan ikke stå ubarberet i en ærmeløs Beer Chang tanktop og tilnærme sig en yngre og smart klædt kvinde, så lidt situationsfornemmelse er naturligvis væsentligt.

Thai-kvinder, også kaldet Thai-piger, smiler generelt mere end danske kvinder, når man møder dem, så et smil er ikke altid en invitation, men kigger hun mere end normalt, så kan hun være interesseret.

Læs resten

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.8/10 (4 votes cast)