Hovedpinepiller i Thailand

Hovedpinepiller i Thailand og andre smertestillende piller

Hvor køber man hovedpinepiller i Thailand? De fleste opfatter hovedpinepiller som noget helt naturligt, som man næsten kan købe på lige fod med andre specialvarer. Det gælder i særlig grad efter den slags håndkøbsmedicin er blevet liberaliseret i Danmark. Men der er visse forskelle, når du er ude og rejse.

Continue reading →

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Slagelse.info til debat og salg

Det har ikke meget med Thailand at gøre, men Slagelse News åbner snart en ny hjemmeside, og der er tilknyttet en Facebook-side samt en debatgruppe og en salgsgruppe.

Der er tale om følgende Facebook-platforme:

Samt hjemmesiden Slagelse.Info ~ Slagelse.News:

Continue reading →

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Hvordan dater man traditionelle Thai-kvinder

Thai-kvinder er for det meste langt lettere at nærme sig og date end danske kvinder, men det er klart, at der altid skal være en vis “lighed”, eller hvad vi nu kan eller skal kalde det. Man kan ikke stå ubarberet i en ærmeløs Beer Chang tanktop og tilnærme sig en yngre og smart klædt kvinde, så lidt situationsfornemmelse er naturligvis væsentligt.

Thai-kvinder, også kaldet Thai-piger, smiler generelt mere end danske kvinder, når man møder dem, så et smil er ikke altid en invitation, men kigger hun mere end normalt, så kan hun være interesseret.

Continue reading →

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.8/10 (4 votes cast)

Svindler thai-kvinder udenlandske mænd

Der går mange historier om thai-kvinder, der svindler danske mænd og andre udlændinge, men ofte er historierne bag folks opfattelse lidt mere nuancerede. Dette ændrer ikke ved, at der er thai-kvinder, som svindler mænd, men der er også thai-kvinder, som svindler thai-mænd; mænd, der svindler danskere; danskere, der svindler thaiere; danskere, der svindler danskere; og svenskere, der svindler nordmænd.

Continue reading →

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (5 votes cast)