Egen bolig i Thailand

Du er måske den, som rejser meget til Thailand, men har du så overvejet at købe egen bolig i Thailand? Det kan være et hus, en villa, en lejlighed eller en ejerlejlighed. Hvis du køber en fritidsbolig i Thailand, så er det ikke blot fast ejendom i Thailand, men en investering, der kan forrentes på en eller to måder. En kombination af drøm og investering.

Klassisk villa eller hus i Thailand

Klassisk villa i Thailand

Den ene er, at fast ejendom normalt er en investering, der kan forrentes ved gensalg. Jo tidligere i projektet du køber, jo større afkast. Der er nogle, der køber inden byggearbejdet er begyndt og allerede sælger lige inden boligen er indflytningsklar. Her kan der være et stort afkast, men naturligvis også en risiko. Fordelene er, at den nye køber reelt køber en ny lejlighed, selvom der er tale om et gensalg.

Du kan også vælge at beholde boligen (og eventuelt sælge den langt senere) og derved benytte den på ferier i Thailand, uagtet om du er her i kort tid eller i lang tid hvert år. Såfremt du er efterlønner eller pensionist, så kan du med fordel bo i Thailand om vinteren og samtidig spare på leveomkostninger, elektricitet og måske lidt på varmeregningen i Danmark.

Mange mennesker, som har visse skavanker, kan ligefrem få øget livskvaliteten, fordi de undgår den kolde vinter. Det kan være gigt eller andre sygdomme. Det kan naturligvis også være erhversaktive mennesker, der sagtens kan arbejde hjemmefra i større perioder, herunder fra Thailand.

Den anden forrentning er, at du også har muligheden for at leje din bolig ud i perioder. Der er mange, som ønsker at leje et hus, en villa eller en lejlighed i Thailand på deres ferie. Derved kan de spare penge på hotel, få meget mere plads og langt større privatliv. Nogle ønsker også at bo et sted, der ikke er for turistet.

Moderne lejlighed i Thailand

Moderne lejlighed i Thailand

Når du lejer din bolig ud, så er det klart, at du ikke kan lade alle private ting ligge i boligen, og at nogle af kopperne måske havner i det forkerte skab, men det er stadig dig, som bestemmer, hvor skabet skal stå, ligesom du bestemmer, hvornår du selv vil benyttet dit hus eller din lejlighed i Thailand – det er din bolig, selvom du tjener ekstra penge.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *