Hvordan dater man traditionelle Thai-kvinder

Thai-kvinder er for det meste langt lettere at nærme sig og date end danske kvinder, men det er klart, at der altid skal være en vis “lighed”, eller hvad vi nu kan eller skal kalde det. Man kan ikke stå ubarberet i en ærmeløs Beer Chang tanktop og tilnærme sig en yngre og smart klædt kvinde, så lidt situationsfornemmelse er naturligvis væsentligt.

Thai-kvinder, også kaldet Thai-piger, smiler generelt mere end danske kvinder, når man møder dem, så et smil er ikke altid en invitation, men kigger hun mere end normalt, så kan hun være interesseret.

Nogle gange kan det bedste være, at man gør ligesom i folkeskolen, hvis man er interesseret i en pige, at man kontakter hendes veninde eller kollega. Det går nok ikke på en fem-stjernet restaurant, men på almindelige restauranter kan det ofte gå, at man spørger en anden. Dog skal man være klar over, at en sød pige på sådan et sted sikkert får mange henvendelser, men netop derfor kan en henvendelse via en kollega gøre hele forskellen.

Det er noget nemmere, hvis man er et sted, hvor der ikke kommer mange udlændinge, for så vil der være mere fokus på, at man er anderledes. Problemet kan dog være, at hun derved ikke taler engelsk.

Unge Thai-kvinder (altså Thai-piger, der er under 30 år) kan dog være yderst traditionelle, så det kan gå mere galt end med selv den mest professionelle prostituerede.

Ved den første date vil hun sikkert medbringe en anstandsdame, hvilket kan være hendes egen beslutning eller forældrernes, hvis hun har nævnt det for dem. Det kan også bare være, at hun gerne vil have en “beskytter” med den første gang, og at det derved er hendes egen beslutning.

Hvis det er en anstandsdame, så kan det godt blive kompliceret, især hvis man kun er på ferie i Thailand, for det kan blive et langt projekt, der ender dyrt, uden det fører til noget. Du kan sidde den ene gang efter den anden på en restaurant, i biografer osv. med anstandsdamen, hvor du betaler regningen, og hvem ved, måske forsyner du hende med en mobiltelefon og lignende.

Hvis hun er rigtig traditionel, eller hvis hun pludselig kommer under pres fra forældrerne (der måske kommer under pres fra andre, som har hørt rygtet), så vil der snart blive talt om forlovelse og bryllup, hvor manden skal betale en større medgift på måske 100.000 kroner.

Dette sker ikke kun, når en Thai har et forhold med et udlænding, men det sker også i rene Thai-forhold, hvor de tror, at manden har penge.

Netop derfor er der faktisk en lov, som siger, at kvinden (forældrerne) skal tilbagebetale “koman” (fx ringen) og sinsort, hvis hun bryder forholdet. Men hvordan kan man få disse ting og penge tilbage i virkeligheden.

Det sker nemlig, at pigen lige så snart, at hun er blevet gift, og manden har betalt ved kasse et, at hun stikker af … Nogle gange kan man med hjælp fra forældrene finde hende og få hende tilbage, men så stikker hun måske af igen.

Den pæne og traditionelle pige er altså ikke en garanti for, at man ikke kommer galt af sted.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.8/10 (4 votes cast)
Hvordan dater man traditionelle Thai-kvinder, 7.8 out of 10 based on 4 ratings

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *