Billige tandlæger i Thailand og Bangkok

Flere og flere danskere vælger at få tandbehandling i udlandet, og de tager måske til en tandklinik i Sverige, Tyrkiet eller Polen, men billige tandlæger i Thailand er også en nmuglihed. Bangkok er en stor turistdestination for danskere, så er der adskillige, der nu vælger at kombinere en dejlig ferie med et eller flere besøg hos de billige tandlæger i Thailand.

Billige tandlæger i Thailand

Billige tandlæger i Thailand

Gode og billige tandlæger i Thailand

De thailandske tandlæger, i al fald de gode steder, hvor både turister og de velstående thaiere kommer, er typisk videruddannet i udlandet, hvilket kan være i Tyskland eller i USA, ,så der er tale om billige tandlæger i Thailand, som er ganske dygtige.

De er altså specialister, og det er netop det særlige herude, at den almindelige tandlæge på en stor tandklinik kun laver huller, tandrensninger og lignende, hvorimod der så er specialister til de særlige behandlinger, som netop kan være billige og måske bedre at få ordnet i Thailand, herunder i Bangkok eller Phuket – de to steder kan også kombineres.

Tandlægerne taler naturligvis engelsk, men såfremt der opstår sproglige vanskeligheder, så har vore samarbejdspartnere en dansk koordinator, som de kan ringe til, og i Bangkok kan koordinatoren deltage i forkonsultationen.

Krone og implantat hurtigt og nemt

Det helt store hit er at få påsat en krone (ofte kaldet en stifttand), og det kan faktisk ske på ned til tre dage, om end det er bedst med en uges tid. Her er der en meget stor besparelse ved de billige tandlæger i Thailand, udover at kronerne ofte er af bedre kvalitet end dem, som tandlægerne benytter i Danmark.

Tandimplantater er også et hit, men i mindre omfang, da det tager “længere tid” – med de mest avancerede teknikker kan implantatet påsættes på en uges tid, men det er stadig mere “forstyrrende” for ferieoplevelsen end fx en tandkrone.

Der er også mulighed for permanente broer, enten med implantater eller påsat nabotænderne, eller kunstige tænder, der ligeledes er fuldstændige permanente, da de også kan påsættes med implantater. Her er flere muligheder, hvor den mest avancerede behandling næsten er det tætteste, som man kan komme rigtige tænder.

Find en tandlæge eller følg med i Danmark

Da jeg boede i Bangkok brugte jeg Bangkok Smile Dental Clinic som tandklinik. Jeg brugte den fra 2003 til 2014, og derfor kender jeg ejeren, dr. Bob. Dertil kommer, at jeg har været tilknyttet klinkken på Asok. Derfor kan jeg med god samvittig henvise til dem. Og det får jeg ikke kommission for, selvom jeg henviser til dem som billige tandlæger i Thailand.

Såfremt du interesserer dig for sundhedspolitik og regionalpolitik i Danmark, så kan du følge med via kandidater i Region Sjælland 2017 for de konservative her.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.3/10 (4 votes cast)
Billige tandlæger i Thailand og Bangkok, 2.3 out of 10 based on 4 ratings

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *