Rejse hen i Thailand som ung (1)

Full Moon Party

Jeg har tænkt mig at lave en række artikler, hvor jeg fokuserer på forskellige aldersgrupper, der gerne vil til Thailand, og i denne omgang er det de helt unge (uden jeg vil sætte alder på).

Det allermest berømte festarrangement i Thailand for unge er Full Moon Party på Haad Rin Beach på den lille ø Koh Pha Ngan, der holdes en gang om måneden, når det er fuldmåne.

Jeg har selv været med til en enkelt fest, men der var jeg nok for gammel. Jeg var 36 og var der med min daværende (Thai) kone på 25 år. Det er meget vildt, og der er mange, mange mennesker på stranden og allevegne. Det er primært udlændinge, men Thaiere tiltrækkes også. Det er klart, at man, udover at være ung, skal være med til det helt vilde – eller skal skynde sig at drikke sig en kæp i øret.

Øen Koh Samui, der er “tæt” på, synes jeg også egner til unge (og andre aldersklasser), så der kan man tage hen, når man alligevel er i området. Samui er stadig, ligesom Pha Ngan, sådan lidt bounty ø-agtigt, men uden laguner. Hvis man er til fest, så skal man nok bo på Chaweng Beach, hvor der er den del barer, men man kan bo billigere andre steder på øen og så leje en lille mortorcykel.

Phuket er naturligvis den store charter-destination, hvor alle kan være med, men der er dyrt.

Bed Supper Club

Bangkok er også for alle, men de unge (og de yngre af sind) kan prøve de store overklasse-diskoteker som fx Qbar og Bed Supper Club [opdateret: Bed Supper Club er ved at lukke], festområdet i Ratchada soi 4 (mest for unge thaiere) og ikke mindt Royal City Avenue, hvor der både er almindelige diskoteker og luksusdiskoteker.

Qbar og Bed Supper Club har dog en tendens til at tiltrække prostituerede, da kvinder har gratis adgang, og det er tæt på flere af Bangkoks rødlygte-distrikter. Derfor skal man passe på med ikke at “forelske” sig i en pige, hvis man ikke er parat til at betale

Alle bør komme mindst en gang i Chiang Mai i Nordthailand, der er en af de hyggeligste storbyer i Thailand, hvor man rigtigt kan møde naturen, bjergene, elefaterne, junglen og lignende.

Lonely Beach

Lonely Beach på øen Koh Chang tæt på Cambodia er også stedet for folk, som vil flippe ud. Det ligger omkring 30 km rundt om øen fra færgen, hvor man skal over det ene bjerg efter det andet, og det sidste er stejlt.

Lonely Beach er præget af reggae-musik, som de fleste unge nok ikke hører i dag, men det er stedet at opleve lidt Robinson-agtigt, men med en masse billige hoteller, barer og restauranter, om end med dårlige strande.

Find de øvrige artikler i denne serie via Rejse hvorhen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Rejse hen i Thailand som ung (1), 10.0 out of 10 based on 1 rating

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *