Billige flybilletter og hoteller

Flere og flere vælger at tage en ekstra badeferie, sådan en slags mellemferie, men for at holde budgettet, så er mellemferien ofte på lavbudget, og hovedferie på normalt budget. Det kan naturligvis også ske, at man ikke vil eller kan afsætte det helt store budget til hovedferien.

Regent på Samui

Måske et dyrt hotel til ingen penge?

Det er ikke mange afbudsrejser til Thailand, så der må andre løsningen til, og det er at finde ud af, hvordan du kan finde billige flybilletter til Thailand, og bagefter, hvor de billige hoteller er. Hvis du ikke har en rejseforsikring på dit kreditkort eller i din husstandsforsikring, så kan du også få den billigt hos Gouda, især hvis du husker at klikke alle tillæg fra, så du kun har selve sygeforsikringen tilbage.

Billige flybilletter til Thailand

Det gælder for rejser til USA, men ikke for rejser i Europa, at de billigste flybilletter kommer i udbud fra tirsdag omkring kl. 15.00, og denne pris holder måske til torsdag – men den er ikke gældende i weekenden! Det må antages, at samme system gælder for billige flybilletter til Thailand.

Det er også vigtigt at være fleksibel med ud- og hjemrejsedatoer, altså at prøve sig frem. Først og fremmest er afrejsedage på fredage, søndage og især lørdage generelt det dyreste, da det er der, hvor alle vil af sted – hvem siger, at din ferie skal starte en mandag og slutte en fredag? I mange jobs vil arbejdsgiveren være ligeglad.

De billigste udrejsedage er typisk tirsdage og onsdage, så tag på arbejdet om mandagen, men prøv dig frem, så du ikke søger fikseret på en bestemt dato, der lige passer dig bedst, men på flere datoer og se, hvad der sker.

Ud fra samme logik må de dyreste hjemrejsedage fra Thailand være fredag og lørdag aften og nat, så hvorfor ikke rejse hjem torsdag og kæmp dig på arbejdet fredag med udsigten til weekend skrevet bag øret.

Samtidig er der stort set altid penge at spare, hvis du ikke rejser direkte, så prøv at tjekke nogle helt anderledes flyselskaber, så du måske rejser via Tyrkiet, Dubai eller et europæisk land. Du kan også tjekke et kinesisk flyselskab, der måske flyver via Bangkok.

Du kan også rejse lidt uden for sæsonen, og så prøv i øvrigt at bestille to-tre måneder før, hverken før eller senere.

Billige hoteller i Thailand

Ligesom med fly er hoteller også billigst uden for sæsonen, men det kan også være, at du skal overveje destinationen. Pattaya, eller rettere Jomtien i Pattaya, har nok de billigste hoteller og de billigste restauranter. Dertil kommer, at det stort set er gratis at køre op og ned af boulevarden i en pickup, hvor det fx koster noget mere på Phuket.

I taxa og restaurant-besøg er der nok 1.000 kroner at spare per person per uge ved at bo i Jomtien frem for på Phuket. Altså to mennesker to uger i Pattaya, og så er den ene billet måske tjent hjem. Hua Hin er også et alternativ. Chiang Mai er også meget billig, men der er ikke meget strand.

Dog kan hotellerne på Phuket være meget billige uden for sæsonen, altså fra april til oktober, men så sørg for at bo centralt, så du ikke skal benytte hele budgettet på taxa.

Den billigste måde at finde et hotel, hvis du ikke finder et dansk guesthouse på nettet til 50 kroner om dagen per person, er, at du simpelthen rejser til destinationen uden en hotel-reservation. Dog skal du på forhånd have styr på, hvor du nogenlunde vil bo, så du ved, hvad der er op og ned.

Ved ankomst går du forbi alle hotel-sælgerne i lufthavnen, på busstationen, på togstationen eller på molen, alt efter din rejsemåde, og så finder du en taxa og kører direkte til dit ønskede ferieområde. Her finder du en billige restaurant, hvor du lige kan sunde dig lidt. Drik en kop kaffe, en sodavand eller en kold øl. Herefter spørger du personalet, om du må lade bagagen stå der i nogle timer.

Så går du stille og roligt rundt og kigger, og hver gang du finder en potentielt hotel, så går du ind og spørger efter prisen, og måske endda prisen for et værelse uden morgenmad (så slipper du også for at stå tidligt op hver dag). Husk at bede om at se værelset, og hvis der er Wi-Fi, og du skal bruge det, så tjek, om det virker.

Du kan gå lidt videre, selvom du er okay med prisen, så du får et bedre overblik, hvorpå du til sidst vælger, hvor du skal bo. Besparelsen kan måske blive 50%.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *