Upgradering

Webloggen er ved at blive opgraderet og få modificeret sit design, så de næste par uger, vil der forekomme uregelmæssigheder.


Tilføjelse den 15. december 2006: Der er stadig problemer, formentlig hos Blogger.


Tilføjelse den 2. januar 2007: Stadig problemer… Jeg er ikke lige klar over, hvad jeg skal stille op, for jo mere jeg gør, jo værre kan det vel blive.


Afsluttende tilføjelse den 7. januar 2007: Blogger har nu fundet en løsning, så jeg igen kan køre, og som man kan se, er designet ændret til det forrige.

Webloggen har også ligget lidt stille i perioden fra oktober til december pga. såkaldte problemer i privatlivet hos bloggeren (dvs. hos redaktøren, altså mig). Det er vist ingen umiddelbar løsning på problemet, hvilket også viste sig juledag – andet end at livet må køre videre, og det er jo ikke til at vide, om det bliver et tab eller en gevinst, en opgradering eller ej…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Kommentarer

Upgradering — 2 kommentarer

  1. Det er sikkert lidt usammenhængende, fordi det er et privat anliggende, som relaterer til min nu daværende forlovede…

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  2. Jeg syntes du skriver lidt usammenhængende, hvad var det for et problem der viste sig juledag? og hvad er det der bliver værre?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *