Gmail og email virker ikke

Jeg har ikke kunnet modtage emails i to dage nu, idet google og gmail er “nede”. Det gælder således både piroconsulting.com, da mailhotellet hostes på googles emailserver, og kronberg.dk, som forwardes til min gmailkonto.

Jeg formoder ikke, at posten er gået tabt, men jeg har blot ikke adgang til den.

Egentlig er det lidt ironisk, for jeg flyttede netop mine email-ting til google/gmail, da jeg forestillede mig, at sådan et stort firma ikke kunne få så store problemer, og jeg var træt af problemer med de små firmaer.

Anyway, jeg er stadig begejstret for gmail, men ligenu har jeg to vigtige emails, som skulle være besvaret i går…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *