Fritidsboliger i Thailand

Vidste du, at du kan få din egen fritidsbolig et par hundrede meter fra stranden i Thailand for 130.000 kroner? Eller en hel villa tæt på stranden for 350.000 kroner, hvor du lejer jorden?

Der er samtidig to årsager til, at det kan være en god investering at købe ejendom, bolig, hus eller lejlighed i Thailand, herunder i Rayong, Jomtien, Pattaya, Hua Hin, Pranburi eller Phuket – og måske andre steder.

For det første er køb af fast ejendom altid en investering. Og for det andet, så kan du leje boligen ud, når du ikke benytter den – nogle steder tilbyder udlejningsgaranti.

Men for det tredje, så er det samtidig en investering i dig selv, herunder din familie, når I pludselig kan holde ferie ved en eksotisk badestrand i egen bolig, hvor I er jer selv og selv kan lave mad, hvis det ønskes.

Hvis der er plads, så kan der også være overnattende besøgende – det er din bolig og dit hjem, så du bestemmer.

Du har sikkert set det i TV: “Hammerslag” (DR1) eller “2 boliger – 1 pris” (TV3), men ellers kan du læse mere på DreamEstate.Asia om: køb af bolig og ejendom til salg i Thailand – hus eller lejlighed for ingen penge

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *