Dødstallet stiger i Bangkok

Medierne hævder nu, at dødstallet er oppe på 19, og at 825 blev sårede under sammenstødet mellem de røde demonstranter (United Front for Democracy against Dictatorship) og politi/militær i går (den 10. april 2010).

Aktuelt virker der stille i Bangkok, om end demonstranterne stadig er på sine to spots. Dog er de også kommet tilbage til den famøse TV-station, der er lukket af myndigheder, og som demonstranterne vil have genåbnet.

Demonstranterne har meddelt, at de i morgen mandag (12. april 2010) vil bære de afdøde demonstranter igennem byen i et parade-optog.

Det er min erfaring og overbevisning, at der fortsat ikke er farligt for hverken turister eller fastboende, om end man naturligvis skal gå sin vej, hvis der pludselig kommer nogle hundreder eller tusinder rødklædte demonstranter gående, ligesom man også skal holde sig fra større tropper af militær og politi. Det værste, som kan ske, er, at man havner i et fastlåst trafikprop.

Desuden bør man afholde sig fra selv at bære ren rød eller ren gul skjorte eller T-shirt. De, som vil signalere, at de er trætte af balladen uden at melde tilhørsforhold, hvis de har et, bære ren pink, ligesom kongen.

Jeg kom fatisk selv til at sidde fast i en rød trafikprop forrige weekend, og der gik det op for mig, at jeg ved en fejl havde en gul skjorte på… Men der var ingen reaktioner fra nogen.

Sidste år sad jeg fast i Victory Monument ved siden af, hvor jeg bor, og der var heller ingen problemer, udover at jeg sad fast, samt at de røde “trafik-dirigenter” var lidt “oppe at køre” over, at jeg ikke helt forstod, hvad de ville have mig til at gøre.

Det bedste er at tage SkyTrain, men det er lidt uklart for mig, hvor meget af banen, der er åben, eftersom jeg får modstridende oplysninger.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *