Bombe flår benene af en udlænding i Bangkok – opdateret den 15. februar 2012

En thai er lige blevet dræbt af en bombe i Bangkok, og en udlænding har fået sprængt begge sine ben af. Dette sker bedst, som den antijødiske bombetrusse er over, men den aktuelle bombe har antageligt også et andet motiv.

Det skete i dag (14. februar 2012) omkring kl. 14.00 foran en skole på Sukhumvit soi 71. Bomben var angiveligt i en telefonboks.

OPDATERET d. 14/2-12 kl. 17.00

Det var en iraner, der smed bomben, men det var den samme iraner (udlænding), der blev ramt af sin egen granat, så det er gerningsmanden selv, der blev skadet.

Det vides ikke, om denne iraner har forbindelse med andre iranerne eller libanesere, herunder den med svensk statsborgerskab, der er blevet afholdt i forbindelse med de tidligere terroradvarsler (i januar 2012) mod rejser til Bangkok.

Iraneren kastede først en granat imod en taxa-chauffør, der nægtede at køre med ham, og da politiet kom, så kastede iraneren en granat imod politiet, men den ramte et træ og røg tilbage til iraneren. I alt fire-fem stykker er kommet til skade, herunder iraneren og taxa-chaufføren.

Kilde: www.bangkokpost.com

OPDATERET d. 15/2-12 kl. 15.00

Iraneren har formentlig forbindelse til et globalt terrornetværk, der reagerer i forhold Israel, og man sætter derfor forbindelse mellem denne hændelse og terroradvarslerne i januar, om end iranerne formåede at benytter granaterne i et personligt raseri fremfor det tiltænkte.

Læs også: Advarsel om terrorangreb i Bangkok

Her er en video af terroristen, efter han fik sin egen bombe retur (advarsel, stærke scener):

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Bombe flår benene af en udlænding i Bangkok - opdateret den 15. februar 2012, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Kommentarer

Bombe flår benene af en udlænding i Bangkok – opdateret den 15. februar 2012 — 2 kommentarer

 1. Religiøse fanatikere (hvad man må gå ud fra at der er tale om) uanset religion, ethnicitet eller hudfarve er en “pain in the a**” overalt på den jord vi skulle dele i fred og fordragelighed. Deres skræmmetaktik er formålsløs og kun udført for at gøre os bange og det må de ikke få held med – og får de heller ikke! Men det er sørgeligt at der er (u)-mennesker som bliver indoktrineret til at følge religiøst vanvid af nogle formentlig “mullaher” til at skade uskyldige mennesker og sig selv! At det sker i Thailand også er desværre en realitet og da heller ikke uset i det sydligste, men vel ikke vanligt i Bangkok?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 2. Umiddelbart virker det, som iraneren har kastet med granater, fordi han blev gal, men der må jo være en anden årsag til, at han gik rundt med granater.

  Enten skulle han vel selv bruge dem til terror, eller også skulle nogle andre muslimer bruge dem – nogen skulle i al fald bruge dem.

  Dertil kommer, at man må være noget forstyrret i sin tankegang, hvis man, fordi man bliver gal på en chauffør, lige tager en håndgranat op af tasken og smider den, og herefter tager en ny op og smider…

  Jeg må også sige, at jeg er overrasket, hvor ekstrem muslimsk terror er blevet de sidste 10 års tid.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *