Billige flybiletter

Ekstra Bladet har en artikel om, hvordan man kan spare penge på en flybillet til fx Thailand og derved få en billig flyrejse, og jeg tror ikke, at EB har helt uret.

Et par væsentlige pointer i af finde billige flybiletter kan være:

  • “Hvis du vil rejse i uge 27, skal du søge på for eksempel mandag, tirsdag og onsdag i stedet for kun en dag.”
  • “Til feriedestinationer skal du undgå at rejse fredag, lørdag og søndag. Især lørdag er dyr, da det tit er her, man har ‘skiftedag’. Tirsdag og onsdag er som regel de billigste rejsedage.”
  • “Traditionelle feriedestinationer er billigst, da der er mest konkurrence på de ruter.”
  • “Bestil i god tid, men ikke for god tid. … To-tre måneder er tilpas.”
  • “Hvis du tager en mellemlanding, kan du spare mange penge i forhold til at flyve direkte.”
  • “Rejs udenfor sæsonen. Forskellige lande har forskellige højsæsoner. En sommerferie i Thailand er meget billigere, end hvis du vælger at gøre det, som folk gør flest og tager derned i julen.”

Sidstenævnte er jeg dog ikke helt enig i, da de to mellemsæsoner, som omkring september og oktober, og især maj, må være billigere i visse tilfælde, om end det kan toppe lidt med pladsen omkring ferieårets slutning.

Ofte kan der være fordele ved at betale lidt mere og købe via et rejsebureau i Danmark end blot at gå efter de billigste flybiletter. Derved har man adgang til hjælp og vejledning både før, under og efter rejsen.

De billigste flyrejser kan være gennem et charterbureau, men der er ofte lidt mere kvalitet, hvis man køber gennemm ret rejsebureau.

Kilde og læse mere på: Ekstra Bladet – Sådan finder du rejsen billigst

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *