Alle er i Pattaya, Suzanne Bjerrehuus, Karen Thisted og Bubber

Alle er åbentbart i Pattaya, herunder Suzanne Bjerrehuus, Karen Thisted og Bubber, og dertil kommer, at Sporløs også lige har været i Thailand, igen-igen og igen. Sporløs har jeg lige skrevet om to gange, Bubber har jeg ikke skrevet om, men nu handler det om Suzanne Bjerrehuus og Karen Thisted i Thailand.

Her er et indslag fra Pattaya på 15 minutter fra en lokal TV-station i Pattaya:

Sjovt indslag, især værtens forklaring på, at han kan lide thai-kvinder, fordi han er gammel hippie – den har jeg ikke hørt før… Jeg er desværre en smule for ung til at benytte den forklaring, så jeg må finde på en anden, men mon ikke det er nemmere at sige, som det for det meste er, at det er en tilfældighed, at man er havnet på den banehalvdel?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *