Undervisning i dansk – Danskundervisning i Bangkok, Thailand

Danskundervisning er muligt i Thailand på vor danske sprogskole downtown i Bangkok lige ved Phaya Thai SkyTrain station, og Phaya Thai Airport Link station – der er også en ordinær togstation. Det er i gåafstand fra MBK, Victory Monoment og Central World (tidligere World Trade Center).

Vi har danskundervising i to hold, der hver er 3 gange x 2 timer om ugen, og disse to hold kan kombineres (mod rabat naturligvis). Formålet er at lære dansk på niveau A1, hvilket svarer til simpel samtale.

Vi havde også et kursus i Indvandringsprøven, der kunne tilvælges til det ordinære kursus i undervisning i dansk, men da Danskprøven har afløst Indvandringsprøven, så er dette kursus ikke længere relevant.

Der er i alt tre undervisere tilknyttet samt en gæstelærer, alle med mangeårig erfaring med Thailand, og flere med universitetsgrader fra Københavns Universitet. Men uagtet hvem, som underviser, så er det normalt et krav at vedkommende skal kunne en smule thai og have et større kendskab til thailandsk kultur. Vedkommende skal naturligvis også kunne dansk på højere niveau.

Vi har også en medarbejder, der har ansvaret for kursisternes “ve og vel”, som kursisterne kan tale fortroligt med – personligt eller telefonisk. Den danske part kan også kontakte mig, hvis han gerne vil vende et eller andet – jeg har erfaring med Thailand siden 1980 og har boet her i over 12 år. Denne ekstra-service omkring krydskulturelle forhold er naturligvis uden beregning.

Vi bor i vort eget hus med fire etager i en helt unik privat soi med palmer, grønne planter, springvand og fisk, samt en masse små hyggelige (og billige) restauranter (og traditionen tro i Thailand, med en masse vagter), samt en masse midlertidige bomuligheder i de hyggelige og autentiske thai-gader (sois) på Petchburi soi 7 og 5, som man kan komme til via en lille og kroget soi på den modsatte side af Phaya Thai road.

Har kursisten en bil, er det heller intet problem, da der er plads til masser af biler i soien.

Læs mere på: Dansk Skole i Bangkok, Thailand – danskundervisning for thaiere.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Undervisning i dansk - Danskundervisning i Bangkok, Thailand, 5.5 out of 10 based on 2 ratings

Kommentarer

Undervisning i dansk – Danskundervisning i Bangkok, Thailand — 2 kommentarer

  1. Hej er du rar at sende et nummer vi vil meget gerne tilmelde en til dit kursus

    Mvh
    kim

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *