Spar 1.000 kr. per uge i Pattaya

Pattaya er en omdiskuteret badedestination i Thailand, og rejser man over 10.000 km for at besøge Thailand, så bør man også opleve en rigtig god strand og helst på Andaman-siden, dvs. fx Krabi, Lanta Phi Phi eller Phuket. Samui og mange andre steder på i Thailandbugten er også ganske fine.

Det største problem med Phuket er, at Phuket og andre af de sydlige destinationer er dyre i lommepenge, mad og transport. Man kan derfor spare lidt, hvis man bestiller en rejse til Phuket, såfremt den er via Bangkok, ved fx at starte med en uge i Pattaya og derpå en uge eller to uger i Phuket, måske med et par dage Bangkok et eller andet sted undervejs.


Jeg mener, at en uge i Pattaya nemt kan være 1.000 kr. billigere per person end Phuket. Transport rundt i Pattaya koster ca. 10 baht, men på Phuket adskillige hundrede baht. Restauranter i Pattaya er også billigere osv.

Her er lidt billeder fra Pattaya og Jomtien:

Personligt foretrækker jeg Jomtien Beach frem for Pattaya Beach i Jomtien, som er lidt mere roligt, og man kan som sagt komme til Pattaya for 10 baht i en baht-bus. Nattelivet i Pattaya er “vildere” end i Jomtien, men det ser man jo kun, hvis man kommer i Pattaya sent på aftenen. Dog er der også natteliv i Jomtien.

Hvis man er en børnefamilie, eller bare ikke gider se på pigebarer hele tiden, så kan man med fordel vælge et hotel på Jomtien Beach Road, der ligger helt ud til vejen. Personligt kan jeg godt lide Grand Jomtien, men de har kun sea front view i den “gamle” bygning, og deres pool bar er ikke helt billig.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Spar 1.000 kr. per uge i Pattaya, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *