Situationen i Sydthailand…

Der er mange af min venner, der spørger mig om sikkerheden i de områder, som tsunami-flodbølgen har ødelagt. Hovedkontoret tager sig af de officielle svar jf. vejledninger fra myndigheder og rejseforeninger. Mit svar er altså rent privat, som fastboende udenlandsdansker med eget netværk i Thailand.

Det er primært Khao Lak (bjerget) og Koh Phi Phi (øen), som vil være påvirket i længere tid. De øvrige steder, som bølgen ramte, er allerede oppe at køre eller er tæt på.

På Andaman/vest-siden er Phuket snart oppe 100%, Krabi/Ao Nang er oppe, Krabi/Railay er snart igang igen. Koh Lanta er relativ upåvirket. På Gulf/øst-siden er der ingen skader.

Hvis man skal til et berørt område, bør man selvfølgelig tjekke, om hotellet er i orden. Og hvis man skal til Khao Lak eller Koh Phi Phi, bør man nok ændrer rejsen.

Der forventes ikke kolera, men changen findes i de område med mange døde, og der er visse tilfælde i andre lande, men det er mig bekendt i underudviklede områder. Hvis der alligevel skulle opstå kolera i Thailand, er det mest sansynligt i Khao Lak eller på Koh Phi Phi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *