Oversvømmelser i Bangkok

Nu er det snart to måneder siden, at man begyndte at tale om, at Bangkok kunne blive oversvømmet.

Det blev meget kritisk for industriområder nord for Bangkok, og det gjorde det også for lokale nord for Bangkok og i Nordbangkok, men det blev ikke hele Bangkok.

Man har i yderste scenarie talt om oversvømmelser på over en meter i hele Bangkok, hvilket jo ville have ført til en mørklægning af Bangkok. Ja, altså mindst otte millioner mennesker uden lys, telefon, mobiltelefon, postevand, internet og mad, og selvom man skulle have et stort batteri på sin telefon, så ville på internet- og mobiltelefoninættet jo heller ikke virke. Og hvor mange har forresten en batteridrevet transisterradio i dag…


Nuvel dette skete ikke og sker heller ikke, om end der er stadig er visse områder i Nordbangkok, som er mørklagt, men de fleste berørte områder er blot en smule oversvømmet, og der er man kreative, hvilket ses på dette billede:

Et af de store problemer aktuelt er at skaffe drikkevand, men det er ikke sådan, at der ikke er drikkevand. Man skal måske gå lidt længere efter det eller vælge et mærke, som man ikke bryder sig om – eller et mærke, som er dyrt…

Et andet problem er et luksusproblem, hvilket er øl. Det er vanskeligt at finde øl i Bangkok, men ikke umuligt, altså må man ligesom med vand ofte købe et mærke, som ikke er ens favorit.

Men for en traditionel turist, så tror jeg ikke, at de vil mærke det. Ofte går de ikke op i mærker, så om det er den ene eller anden øl, eller om det er det ene eller andet drikkevand, er lige fedt. En bar, en restaurant eller et hotel skal nok finde en eller anden slags øl samt noget drikkevand.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *