Lars Fogt på Urbanavis.dk vrøvler

Urban Avis skriver: “Flere ser ud til at lyve om, at de er i Spanien,” siger Kirsten Thorball, direktør i Den Sociale Sikringsstyrelse, der udbetaler pension til danskere, som bor i udlandet. Ved at opgive en adresse i Spanien slipper de med at betale mindre i skat af pensionen, og de gør det svært for myndighederne at opdage svindelen. På hjemmesiden dansk-thai.dk diskuteres svindelen i detaljer. “Jeg kender flere i Thailand, som får pension, men som har proformaadresse i Danmark. For at staten ikke skal opdage det, rejser de over Norge og derfra via Finland til Thailand,” reporterer journalist Lars Fogt.

1) Hvordan kan citatet fra dansk-thai.dk bringens umiddelbart og uden ophold efter udtalelsen om at have adresse i spanien og opholde sig i Thailand? Det er at lægge en betydning i citatet fra dansk-thai.dk, som er ubegrundet.

2) “På hjemmesiden dansk-thai.dk diskuteres svindelen i detaljer”. Hvor der så den detaljerede diskussion om svindel, især om at opholde sig i Thailand, have adresse i Spanien, og så endda flyve Bangkok – Norge – Finland – Danmark – Finland – Norge – Bangkok?

3) Hvordan kan en anonym og tilfældig udtalelse, som formentlig er ukorrekt, gøres til den kilde, der bekræfter hele Urbans historie, og endda citat fra Den Sociale Sikringsstyrelse?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *