Julegudstjeneste i Bangkok

Der er ikke meget jul over Bangkok, men det sker, at jeg tager i kirke juleaften. Det arrangeres i fællesskab mellem den svenske kirke, Skandinavisk Samfund Siam og så den engelske kirke, der stille kirkebygning til.

Frederik på æslet

I år var det så første gang at både min kone Ploy og sønnen Frederik overhovedet var i kirke. Det er et meget uformelt arrangement, hvor der i år var lidt større fokus på børnene. Dog er lidt vanskeligt at synge julesalmer, når jeg fx synger den på dansk og sidekammeraten synger på svensk.

Stadig på æslet

Bagefter var Skandinavisk Samfund vært med et lille stående traktement med en glas rødvin. Du kan læse mere om Skandinavisk Samfund Siam på deres facebook-side her.

Rødvin og lidt let julemad

Kirken er den ældste rigtige i Thailand og er givet til vesterlændingene af kongen, Rama V, så selv om den er engelsk, altså den Anglikanske Kirke, Church of England, så er den for alle kristne. Dog har katolikkerne mange kirker både i Bangkok og i hele landet, men katolikkerne blev jo lidt upopulære, da de engang var med til at hjælpe Frankrig med at kolonisere Thailand.

Den engelske kirke i Bangkok for alle.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *