Hvorfor vælger mænd thai-kvinder

Medierne beskæfter sig ofte med, hvorfor danske mænd (og andre mænd) får en thailandsk kone eller kæreste, og/eller hvorfor mænd flytter til Thailand.

Jeg læste engang et journalistisk udsagn, der gik ud på, at folk der elsker vin og ost flytter til Frankrig, at folk der elsker sol og varme flytter til Spanien, og at mænd der elsker sex og kvinder flytter til Thailand. Det er ikke nødvendigvis korrekt. Jeg flyttede fx herud sammen med min daværende Thai-kone, og halvandet år tidligere havde jeg mødt hende ved en tilfældighed i Danmark.

Jeg ser også fra tid til anden udsagn om, at mænd der åbenlyst leder efter en Thai-pige, må have et problem. Det er heller ikke nødvendigvis korrekt. Fakta er, selvom mange ikke er enige med mig, så er der forskel på kvinder i Asien og selv i Sydøstasien. Man kan lige frem se forskel på kvinderne (dog kan en Thai-kineser naturligvis godt ligne en kineser). Der er også forskel på deres væremåde og opførelse.

Jeg ville, hvis jeg var enlig, helt klart gå målrettet efter en Thai-kvinde igen (eller laot, som min kone, men de er stort samme afstamning i forhold til en stor del af thailandske kvinder). Hvorfor, ja, mange mænd er visuelle, og der er mange mænd der således reelt tænker, at de er kønne og charmerede, og det kan der være mange årsager til.

Det kan være størrelsen, påklædningen og hårstil med videre, der gør dem mere feminine end ganske mange danske kvinder. Mange danske kvinder vil ganske enkelt have noget nemt hår, praktisk tøj og så kun se søde ud i forhold til deres veninder, og ikke i forhold til mænd. Jeg vedhæfter her et par tilfældige billeder fra nettet (hvor det nederste er barpiger og øverste vist er skuespillere):

Det har i øvrigt altid været sådan, ofte for at undgå mutation, at nogle mænd og kvinder i stammen fik sig en ægtefælle med een i en anden stamme. Der er således nogen, der blot ser udad, hvorimod de fleste foretrække een fra sin egen stamme. Det er også mest praktisk med en fra samme stamme, eller i fald fra en lignende stamme. Det er altså ikke en kritik af danske kvinder, men et fakta, at nogle kigger den ene vej og de fleste andre den anden.

Dog er det alligevel en lille kritik af det danske samfund, der er blevet meget moderligt, hvor de kvindelige værdier opfattes som mere seriøse end de mandlige, og bare dette udsagn kan nemt opfattes som politisk ukorrekt. Traditionelle mandefag, hvor der kommer kvinder ind, ender også tit med at ændre fokus til de bløde værdier, hvorimod de traditionelle kvindefag beholder de bløde værdier, selvom der kommer mænd ind.

Jeg må helt klart sige, at mit liv i Danmark tog en kolbøtte, da jeg flyttede sammen med en Thai, og det samme er sikkert tilfældet for min nuværende kone, der er flyttet til Bangkok for at bo sammen med en udlænding, så det upraktiske med en ægtefælle fra en helt anden stamme kan jeg godt genkende (selvom det nedtones noget, når man bor i hendes land). Jeg fortryder ikke og har ikke lyst til en dansk kone, men på den anden side kan jeg godt savne en dansk kone.

Der er naturligvis danske mænd, der finder en thai-kone, fordi de ikke kan få en dansk kone, men ofte så viser det jo, at der er noget galt i Danmark. En bondemand står fx ikke højest på en dansk kvindes ønskeliste, men hvorfor.

Der er natuligvis også nogle danske mænd, der ønsker en hushjælp, men jeg tror ikke, at det er specielt tit – at det så kan gå galt i ægteskabet er mere et tegn på, at de to parter ikke helt vidste, hvor stor en opgave det er, at blive gift med een fra en helt anden kultur, hvor den ene har skullet flytte 10.000 km. Du kan i øvrigt få hjælp til at søge om visum til Danmark fra Thailand her.

Men de danske medier vil bare kun historier med en eller anden sær vinkel på, og dertil klippet, og når det så kommer på TV, så kan danskerne sidde i deres stuer og pege fingre over disse “underlige” forhold.

Ja, det sker, at der er underlige forhold, men hvorfor laver man ikke en dokumentar over underlige forhold mellem danskere…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (16 votes cast)
Hvorfor vælger mænd thai-kvinder, 8.0 out of 10 based on 16 ratings

Kommentarer

Hvorfor vælger mænd thai-kvinder — 1 kommentar

 1. Jeg ved fanme ikke hvad jeg sige eller tænke.
  Tag det ikke personligt for det er ikke et angreb på dig.
  Fint med den blog.
  Nu arbejder jeg på strøget og daglig kan jeg se ud og se det klamme syn af mænd og asiatiske kvinder.
  Nogle gange det mere normalt at se på end andre.
  Hvorfor vælger i dem? Kinesere, Japaner og thailændere? Hvorfor wr de så perfekte for jer?
  Ja de er tynde og små? Skæve øjne?
  Mænd tænder åbenbart på at få skævøjet børn.

  Jeg kan godt se forskel nogle gange på om de er adopteret. Det er jeg selv.
  Men hvorfor får de de lækreste og rigeste mænd? Hvad gør dem så meget mere perfekte end andre kvinder?
  Her skære jeg dog ikke over én kam

  Jeg skal nødig snakke da jeg selv er asiat. Adopteret
  Men ikke thai eller andet.

  Det hele plus mit vrede udbrud bunder i at jeg blev vraget til fordel for en kineser.
  Han var dog af den slags som mente kvinder ikke skulle være i hans køkken og hvis de var fra Afrika eller andet land så var han sikker på at de var blevet købt hertil af danske mænd.
  Nå ja men bum så fandt han en kinesisk studerende son han giftede sig med 3 mdr efter. Eller nok da hendes visum udløb og ud af vagten var jeg.
  Han efterlod et dybt smertefuldt sr hos mig og et svigt da han var den bedste ven man kunne ønske sig.
  Han vidste alt om mig.
  Det tog 1,5 år at bearbejde det.
  Han er stadig gift.
  Siden har jeg væmmes både unge og gamle mænd med asiatiske kvinder.
  Jeg ved godt det er mig som problemet ligger ved.
  Jeg skal videre herfra.
  Men jeg har aldrig kunnet fortælle det til min nuværende kæreste hvor smertefuldt det egentlig var.
  Det er første gang jeg skriver det offentligt.
  Jeg valgte at få nyt nummer og forsvinde ud af hans liv.
  At forsvinde fra gode venners liv er nok den største afvisning man kan give.
  Men ofte har jeg tænkt på at skrive til ham.
  Men hvis man forsvinder uden et ord så skal man ikke vise sig igen.
  Det er min Holdning.
  Jeg har aldrig haft problemer med mænd og opmærksomhed da jeg er mørk og køn.
  Men jeg fatter ikke hvorfor de er så populære.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.0/5 (2 votes cast)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *