Hvordan finder man de billigste hoteller i Thailand

Hvordan finder man de billigste hoteller i Thailand, hvis man vil spare lidt penge ved at bo på billige hoteller? Jo, det kan man på adskillige måder, og den ene er at bo på et såkaldt “guest house”, men de færreste guesthouse har en pool, og mange har end ikke en døgnreception.

Nogle er måske ligeglade med den manglende pool, men guesthouse vil blive omtalt ved en senere lejlighed.

Nu er fokus et billigt hotel.

Først skal du naturligvis finde ud af, hvor du vil rejse hen, og dernæst skal du hitte ud af, hvilken hotelstandard du ønsker, og det kan man nemt gøre hjemme i Danmark via diverse hotel-reservations-hjemmesider, så man får en ide om pris og niveau.

Du bør også gøre dig lidt overvejelser omkring destinationen, da priser på hoteller og resorts svinger en del fra sted til sted. Jomtien i Pattaya er nok blandt de billigste badedestinationer i Thailand. Phuket er måske en af de dyreste steder, men omvendt svinger priserne i Phulket voldsomt i forhold til høj- og lavsæson. Chiang Mai er ganske billigt, og det er restauranterne også, men der er ingen badestrande.

Der kan med andre ord være penge at spare, hvis man vælger at tage til Phuket i april, og hvis det ikke skal være april, så at tage til Jomtien. Men der er masser af andre steder.

Hvis du vælger at følge mit råd, så vil jeg pointere, at det måske ikke virker på de mest pressede destinationer i højsæsonen.

Det, som jeg gør, er, at jeg simpelthen rejser til destinationen uden en hotelreservation, og derefter tager jeg hen til lige præcis det område, som jeg ønsker at bo i – det skal være undersøgt på forhånd, så man ikke risikerer at komme til at bo et uheldigt sted.

Du skal naturligvis ikke bruge tid på de 117 hotel-sælgere, som du møder ved ankomst i lufthaven, på molen eller ved busstoppestedet. Nuvel, på ønskestedet finder de sikkert en hyggelig restaurant eller cafe, hvor du kan få lidt at spise eller blot en kop kaffe. Derpå spørger de høfligt, om du kan lade bagagen stå der i et par timer.

Så starter eventyret, og du skal naturligvis ikke benytte taxa, da det hele derved kan ende i taxa-regninger eller hemmelig retur-kommission, og da du jo allerede er, hvor du vil bo, så sker det hele på gå-ben.

Hver gang du finder et hotel, som du kan lide, så går du ind og spørger om prisen, måske uden morgemad. De fleste hoteller, selvom alt er udsolgt til rejsebureaer, har stadig værelser på “lager”. Hvis prisen er i orden, så bed om at se værelset, og hvis det også er i orden, så slår du til, såfremt du ikke lige vil besøge et par andre steder først.

Klik for: priser på billige rejser til Thailand

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Hvordan finder man de billigste hoteller i Thailand, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *