Hvor skal man rejse hen i Thailand (0)

Krabi er et ganske smukt, specielt og nærmest magisk område i Thailand, men der er flere aktiviteter på Koh Phuket, hvilket er årsagen til, at det er den største turistdestination i Thailand. Koh Phi Phi minder meget om Krabi, men øen er meget turistet i havnebyen, hvorimod der er meget øde, når man er langt fra havnebyen. Koh Lanta er derimod god for easy going-dykning samt børnefamilier og er ganske hyggelig, men ganske stille.

Koh Tao er især stedet for nye dykkere med rygsæk, og Koh Phangan nok mere stedet for et eksotisk stop over på vejen mellem Tao Ø eller Chumphon og Samui Ø. Chumphon er mest for en overnatning eller to, før man tager videre ud på øerne. Generelt er de fleste småøer kun interessante for et par dage eller tre. Koh Samui er noget større, men der er blandede meninger om stedet. Samui er dog et besøg værd for en lille uge, men er er kendt for at være en helårs-ø.

Koh Chang er tættere på Bangkok og billig at komme til og er i det hele taget mere jungleagtig. Desuden er der en del eksotiske naboøer at besøge, og man kan også smutte til Cambodia på vejen. Koh Samet har derimod de bedste strande på denne side af Thailand, men det er så det, så fire dage må være maksimum. Jomtien, der er i Pattaya, og Hua Hin er begge tæt på Bangkok og har både by, strand og forskellige aktiviteter, men er knap så eksotiske, og især Pattaya er ret præget af røde lygter. Hua Hin er dog mere afdæmpet. Jomtien er i øvrigt den billigste badedestinationer, hvor man får mest for pengene – dette gælder både hotel, restauranter, golf, lokal transport osv.

River Kwai er meget skovagtigt og er altid et besøg værd, især er en overnatning eller to i en flydende bungalow interessant. Chiang Mai er også værd for en tre dages tid, især hvis man vil videre ud i bjergene. Pai er noget bagbacker-agtig og er hyggelig på en sjov facon, men meget stille, og så er der de berømte varme kilder. Mae Hong Song er en oplevelse, især de mange bjergstammer. Den Gyldne Trekant og Chiang Rai er knap så interessante, og ligesom med de andre destinatiner i nord eller i bjergene er det begrænset, hvor mange dage, man kan få tiden til at gå. Destinationerne i nordthailand er mest for oplevelser, elefanter, kayak-ture, trekking og eventyr.

Endelig er der Bangkok, der er mulighederns sted, især for shopping, og et godt udgangspunkt for rejser rundt i hele regionen. Bangkok er en kæmpe by med både skyskrabere og slum, megastore shopping centre og overbefolkede weekend- og natmarkeder, samt restauranter og natteliv for enhver smag.

Finde alle “Hvor skal man rejse hen som”-artiklerne ved at klikke på dette link: Rejse hvorhen eller kig på Webloggen “Kronberg Rejser“.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Hvor skal man rejse hen i Thailand (0), 10.0 out of 10 based on 1 rating

Kommentarer

Hvor skal man rejse hen i Thailand (0) — 8 kommentarer

 1. Hej,

  I skal lave en gør det-selv-rejse, som jeg har beskrevet på: https://www.kronberg.dk/weblog/thailand/billige-flybilletter-hoteller

  Her står også, hvordan I måske får billige flybiletter.

  Ellers kan I tjekke hoteller på: http://www.booking.com

  Generelt er Emiraterne kendt for at have billige billetter: http://www.emirates.com

  Ellers prøv søgemaskinerne: http://www.flybillet.dk og/eller: http://www.travelmarket.dk

  Hilsen, Robert

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 2. Hej !

  Min kæreste og jeg overvejer en tur til thailand næste vinter – vi kunne godt tænke os selv at arrangere rejsen. Da vi begge er studerende er prisen ret afgørende, er der nogle steder der er billigere end andre. VI regner med at ville afsted 3 uger i februar2013 og har aldrig været i thailand før. Og tak for god inspiration !

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 3. Beklager, jeg har overset dette spørgsmål…

  Jeg kender kun lidt til dykkerstederne på de store destinationer, men måske Koh Lipe eller Koh Ngai?

  Hilsen, Robert

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 4. Hej Robert – vi er to der overvejer en tur til Thailand (og/eller andre steder i Asien) et par uger fra slutningen af november. Vi elsker aktiv ferie og er glade for at dykke, så jeg vil høre, om du kan anbefale gode dykkersteder? Måske lidt væk fra de værste turist-mekkaer?

  MVH Signe

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 5. Hej Brian,

  Dit spørgsmål er næsten lidt bredt som at spørge, om en pære smager bedre end en banan, men hvis du tænker på regntiden, så er den kun lige begyndt, så den burde ikke forstyrre.

  Men man kan fx holde sig fra de østlige regioner som fx Koh Chang i regntiden.

  Hilsen, Robert

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 6. Hej Robert

  Hvis man nu skal til Thailand i slutningen af april og starten af maj, hvor skal man så tage hen

  Mvh

  Brian

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 7. Hej Morten,

  Umiddelbart bør regntiden være slut i november, så der burde ikke blive problemer.

  Hilsen, Robert

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 8. Hej Robert
  Tak for din hurtige gennemgang af de forskellige destinationer i thailand. Vi skal il Thailand i november – er der nogle områder som er mindre regnfyldte end andre i denne måned. vi regner med at komme derned 18. nov til 1.dec
  mvh
  morten
  info@mortenfauerby.com

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *