Er der farligt i Thailand

Mange spørger mig, om der er farligt i Thailand, men det er jo en relativ faktor, og man kan jo vende den om og spørge, om der er farligt i Danmark.

Der er sandsynlighed for en bombe i Danmark, om end den er større i Thailand, men eftersom fx Bangkok er på størrelse med Fyn, så er sandsynligheden modsvarende mindre for, at man vil være på det sted, hvor den går. Og den aktuelle uro peger ikke på turisten, men på deres egne, så en evt. bombe i Bangkok vil højst sandsynlig gå i et område, hvor der ikke er traditionelle turister. Sagt med andre ord, så kan jeg ikke se, at det skulle være særligt farligt.

Demonstrationerne og besættelserne er jo lige ud ad landevejen, for dels sker disse ikke “pludseligt” som en bombe, og dels vil de ofte ske omkring regeringsbygninger, hvor turisten ikke kommer. Og tag lufthavnen, da den blev besat – hvor mange kom til skade? Mig bekendt kom ingen turister til skade, men oplevede blot, at lufthavnen gik i stå… Endeligt, hvis der er en demonstration, så skal man jo ligesom i ethvert andet land blot holde sig væk. Så igen, det er ikke særligt farligt.

Livet er farligt, man kan drukne på Phuket eller blive påkørt i Bangkok – alt kan ske, og her er ingen garantier, men bruger man sin sunde fornuft, så går det meget sjældent galt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *