En aften på Khao San Road

Khao San Road i Bangkok var (og er) oprindeligt en backpackergade, der ligger en kilometer fra Paladset, men uagtet om man er backpacker eller ej, så er den et besøg værd. Samtidig kan man få et let måltid og måske et par øl til ingen penge, mens man betragter livet i gaden. Der er også en masse sjove ting, som man kan købe af gadehandlerne.

Khao San Road i Bangkok

Khao San Road

Der er stadig backpacker-hoteller på Khao San og i nærområdet, hvor man kan få et værelse for stort set ingenting. Det er nok mest de helt unge, der synes, at det er sjovt, men det er faktisk en god måde at spare penge på.

Et andet kendetegn på, at Khao San Road stadig er et backpacker-område er, at der ikke er nogle pige-barer. Jeg tror, at man skal være ret grundig, hvis man skal finde en købe-pige. Det er altså stadig en billig-gade, om end den naturligvis er lidt dyrere end thaiernes egne gader og områder. Selvom gaden er billig er der dog et par dyre diskoteker, men de er ikke meget værd.

Det interessante er, at man ser flere og flere yngre thaiere komme i gaden, men jeg vil alligevel hævde, at man ikke behøver at være ung for at komme i gaden. Jeg har haft folk med derned i alle aldre, og de har alle fundet gaden interessant.

Favorit-restaurant på Khao San

Favorit-restaurant på Khao San

Min favorit-restaurant er restauranten ved Mom Guest House, der ligger i en hyggelig udendørs “gårdhave”, skjult godt af vejen. Den ligger på den modsatte side af en 7-eleven, cirka midt på Khao San Road, hvor du kan se en smal smøge, der ser lidt skummel ud. Her går du ind, og så dukker der en lille passage op på venstre hånd, der fører ind til restauranten. Opdatering (2015): Restauranten er tilsyneladende jævnet med jorden.

Du kan i øvrigt passende starte dagen med et besøg på kongepaladset, der jo er lige i nærheden.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *