Det smukke blå hav…

Dagen efter tsunami (flodbølgen) fløj jeg til Krabi, og derfra i bil til Phuket for en nat, hvorefter jeg fløg tilbage til Bangkok. Jeg var der for at få kontakt med rejsebureauets gæster, og for at hente nogle gæster tilbage fra et hotel, som ligger isoleret på en strand mellem klipper.

Skrækkeligt, og mine tanker er hos de familier, som er blevet smadret, hos de som stadig savner pårørende, og hos de som er skadet og chokeret.

Den eneste egentlig positive oplevelse, jeg havde, var udsigten fra mit hotelværelse i Phuket City. Jeg kunne ikke få værelse på hotellet, hvor den danske ambassade havde oprettet et midlertidigt kontor for ambassadøren, konsulen og et par medarbejdere.

Fra værelset kunne jeg se ud over den lille by og se solen skinne fra den lyseblå himmel over bjergene og det blå hav. Så roligt, så smukt, men to dage før rejste det sig uden varsel til en 10 meter høj dræbermaskine…

Det er svært at forstå, sådan som ulykken kan slå ned fra det ene minut til det andet som et lyn fra en blå himmel, eller som en bølge fra et blåt hav…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *