Desværre, nej til journalister

I forbindelse med tsunami har flere journalister henvendt sig til mig, eller har via andre forsøgt at etablere kontakt. Og normalt har jeg relativ god kontakt med pressen og står altid til rådighed med hjælp og vejledning, og det gør jeg fortsat. Vær velkommen.

Men i den nuværende situation har jeg valgt, at jeg ikke ønsker at udtale mig til pressen eller at frigive konkrete oplysninger. Jeg kan dog stadig fortælle om mig selv, men det er ganske uinteressant…

Gennem rejsebureauet har jeg haft kontakt med egne gæster og med rejsende fra andre rejseselskaber, og i respekt for dem, som har været udsat for personlig ulykke, mener jeg ikke, at jeg kan udtale mig til pressen.

Det beder jeg pressen respektere, og skulle pressen alligevel insistere, så henvises den venligst til hovedkontoret i København.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *