Kan Stefanskirken rumme 2.000.000.000 mennesker?

Denne gang drejer det sig om afviste asylansøgere fra Iran. Jeg kender ikke personsagerne, men jeg konstaterer, at en hel masse i Danmark, herunder præster og især Stefanskirken, mener, at disse mennesker skal hjælpes.

Det er jeg sådan set enig i, men der er tre ting, der undrer mig:

1) Hvorfor er det tit en mørk person (eller een med arabisk udseende), som har voldtaget eller forsøgt voldtægt af en dansk kvinde?

2) Hvorfor, og hvordan kan det overhovedet lade sig gøre, at beboere i asyllejre tager på plyndringstogter? Er det årsagen til, at de er kommet til Danmark … (Jeg kan godt regne ud, at det ikke er sjovt at bo i en flygtningelejr, end ikke i Danmark, hvor de dog har TV, mad, lægebehandling og så videre.)

3) Ja, der er en masse mennesker i verden, som ikke har det godt, og rigtig mange er under forfølgelser på forskellig vis. Kina, Nordkorea, Burma, det meste af Afrika, Mellemøsten og så videre.

Jeg foreslår derfor, at man udvider Stefanskirken, så den kan rumme mindst 2.000.000.000 mennesker, som ikke har det godt og er under forskellige former for forfølgelser. Dem har vi jo pligt til at beskytte, da vi er et velfærdssamfund.

Disse 2.000.000.000 mennesker bør snarest få dansk statsborgerskab (eller i al fald stemmeret), kontanthjælp og hjælp til integration i den danske samfund og de danske værdier; og så har vi løst dette problem, og iranerene behøver ikke længere demonstrere foran Christiansborg og forstyrre politikerne i deres morgenkaffe.

Vi skal naturligvis have hjælp fra de arabiske lande for at kunne bygge Stefankirken om, så den er høj nok til alle disse mennesker. Her foreslår jeg Bin Laden Group: www.sbgpbad.ae, da de har mange kompetancer, herunder i store bygninger.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Kan Stefanskirken rumme 2.000.000.000 mennesker?, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Kommentarer

Kan Stefanskirken rumme 2.000.000.000 mennesker? — 1 kommentar

  1. Fint skrevet Robert. fckguld(dansk thai web site)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *