Konsulent Robert Kronberg

Mit navn er Robert Kronberg➚, og jeg er født i 1967. Jeg har studeret teologi på Københavns Universitet og har udover formidling på Læreanstalternes Fælles Formidlingskursus (tilknyttet Københavns Universitet) også taget merkonomfag på CPH WEST.

Fra midten af 2002 til slutningen af 2014 boede jeg i Bangkok i Thailand, hvor jeg har været henholdsvis direktør, økonomiansvarlig og konsulent. I dag arbejder jeg som freelancer i Danmark samt i Thailand og Laos. Det sker under navnet Bureau Kronberg (CVR 36311460).

Jeg tilbyder copywriting, konsulær assistance og konsulentbistand inden for de områder, hvor jeg har viden og erfaring fra uddannelse og kurser samt fra nuværende og tidligere arbejdsopgaver i Danmark og Thailand, herunder frivillige tillidsposter på ledelsesniveau.

Privat er jeg gift med en kvinde fra hovedstaden i Laos. Sammen har vi et barn, men jeg har også to voksne børn fra et tidligere ægteskab. Derudover har jeg en steddatter. Vi bor i Slagelse By i Region Sjælland, hvor mit skrivebord også er placeret.

Læs mere på: www.bureaukronberg.com/virksomheden/om-bureauet/.


Sitemap 1
Sitemap 2
Sitemap 3

Print Friendly, PDF & Email