Forlængelse af business visum

Bemærk at Immigration i Bangkok har ændret procedure vedr. forlængelse af business visum per 16. maj 2007.

Første gang man forlænger et visum for en bestemt virksomhed, altså den første forlængelse og herefter ved skift af arbejdsgiver, skal man vise et foto af virksomheden.

Dernæst er der kommet en regel om, at Immigration vil se (eller rettere kan bede om at se) orginale papirer, dvs. samtlige bilag i ansøgningen også skal medbringes i original.

Normalt er der ca. 30 min. ventetid, men i denne uge har der været op til 7-8 timers ventetid, før man kunne komme til at aflevere papirerne. Hvis man ikke har de fornødne papirer, bliver man afvist og må stille sig bag i køen den følgende dag…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Kommentarer

Forlængelse af business visum — 2 kommentarer

  1. Der har været lidt stille, men jeg arbejder på det…

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *