Favorite Thai-kvinder svindler med boyfriend scams

Når man hører om Thailand, hører man også mange historier om thai-kvinders sans for at svindle og hive penge ud af udenlandske mænd – en udlænding hedder ”farang” på thai. Der er to typer farang, de, der ikke tror på, at nogen svindler, og de, der tror, at alle thai-kvinder svindler og bedrager.

Svindler thai-kvinder?

Svindler thai-kvinder?

Jeg har nu boet i landet i en del år, og jeg har hørt mange historier og læst mange ting i debatfora på Internettet, herunder om kvinder, der angiveligt svindler, men jeg har også læst videnskabelige artikler, og så har jeg samtidig prøvet en del selv. Jeg har både set og hørt ting via mine respektive thai-kæresters veninder – men jeg har også selv været udsat for hændelser, som man i al fald i Danmark ville kalde snyd eller svindel – boyfriend scam.

Læs resten

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Hvordan dater man traditionelle Thai-kvinder

Thai-kvinder er for det meste langt lettere at nærme sig og date end danske kvinder, men det er klart, at der altid skal være en vis “lighed”, eller hvad vi nu kan eller skal kalde det. Man kan ikke stå ubarberet i en ærmeløs Beer Chang tanktop og tilnærme sig en yngre og smart klædt kvinde, så lidt situationsfornemmelse er naturligvis væsentligt.

Thai-kvinder, også kaldet Thai-piger, smiler generelt mere end danske kvinder, når man møder dem, så et smil er ikke altid en invitation, men kigger hun mere end normalt, så kan hun være interesseret.

Læs resten

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Favorite Svindler thai-kvinder udenlandske mænd

Der går mange historier om thai-kvinder, der svindler danske mænd og andre udlændinge, men ofte er historierne bag folks opfattelse lidt mere nuancerede. Dette ændrer ikke ved, at der er thai-kvinder, som svindler mænd, men der er også thai-kvinder, som svindler thai-mænd; mænd, der svindler danskere; danskere, der svindler thaiere; danskere, der svindler danskere; og svenskere, der svindler nordmænd.

Læs resten

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)

Visum til Thailand, opholdstilladelse og arbejdstilladelse

Dette blogindlæg er lavet i 2006, og det opdateres ikke løbende, eftersom det er et blogindlæg. Men alle er velkomne til at stille spørgsmål til indlægget her i tråden.

Eftersom der er en del forvirring omkring visum til Thailand, har jeg har lavet en simpel oversigt, som viser de mest normale måder for danskere, der vil opholde sig i Thailand. Hvis nogen har anderledes erfaringer, ny konkret viden eller specifikke kommentarer, så kom frit frem, så vi bedre kan hjælpe andre.

Læs resten

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Visum og flytte til Thailand

Dette blogindlæg er lavet i 2005, og det opdateres ikke løbende, eftersom det er et blogindlæg. Men alle er velkomne til at stille spørgsmål til indlægget her i tråden.

Jeg bliver tit spurgt om råd og vejledning til at flytte til Thailand, så her “genudgiver” jeg en tekst, jeg har lavet, men i revideret form.

1) JURIDISKE PROBLEMER
Det næmmeste er, hvis man modtager pension fra Danmark, for så kan man bare flytte, da man økonomien i orden. En hel del danskere i Thailand modtager faktisk sociale ydelser fra Danmark. Men uanset hvem man er, så stilles der nogle krav fra immigrationen i Thailand. Der findes noget, som hedder pensionistvisum, men det kræver 800.000 baht i banken, og så skal man have en god pension hver måned.

Læs resten

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Visa to Schengen & Europe from Thailand

We are assisting with Visa to many counties in Europe & Schengen for Thais. Our job is to making it easier to apply and obtain a visa to Europe & Schengen for a Thai (including UK, England or Britain) for both the applicant and the sponsor. We are also helping with Visa to Australia.

Læs resten

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Er indvandrere fra Thailand (thai-kvinder) lykkeriddere?

Hvad er en indvandrer eller udvandrer, ja, det er historisk set en person, som søger et bedre liv et andet sted. Grønlænderne er ikke opstået på Grønland, men er udvandret fra et andet sted. Det kan være krige, mangel på fødevarer eller blot ønsket om et bedre liv, som fik nogle mennesker til at udvandre, hvorpå de havnede på Grønland.

Læs resten

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.9/10 (8 votes cast)

Et smut i Khlong Chan Di i Nakhon Si Thammarat

Jeg har ikke så meget at sige om Khlong Chan Di i Nakhon Si Thammarat i Thailand, for jeg var der kun i otte timer + tre timer, hvor jeg ventede på toget, så togstationen blev det sted, hvor jeg var i længst tid.

Min søn på legepladsen ved Khlong Chan Di station

Sønnen på legepladsen ved stationen

Læs resten

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Christian Kronberg – Kronberg Foto

Min søn, Christian Kronberg, der er fotograf, tager billeder af modeller og andet.

Han er ikke pigefotograf, da han tager billeder af alle, men naturligvis af både piger og drenge, men også af så meget andet via hans firma Kronberg Foto.

Han har naturligvis professionelt fotoudstyr med spejlrefleks og lignende. Han holder til på Fyn, hvor han som professionel fotograf kan hyres til at tage billeder for dig.

Bryllupsfotograf, fotograf for en hjemmeside, fotograf til en webshop, modelfotograf eller fotograf for noget helt andet, så kontakt ham.

Kig på hans: weblog om foto, billeder og fotograf

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Farang in Laos or with a Lao wife

I have made a group on facebook for: farangs living i Laos (Lao PDR), farangs with a Lao girlfriend (Laotian girlfriend), or farangs with a Lao wife (Laotian wife). Further more it is for Lao girls and women as well as other people with an interest in Laos.

If you are one of those, please look at: www.facebook.com/groups/laofarang

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Tsunami advarsel i Thailand – afblæst

Der er tsunami-advarsel i Thailand NU (onsdag eftermidag den 11. april 2012).
Folk i Phang Nga, Phuket og Krabi skal gå VÆK fra stranden og gerne HØJERE op.
Der er meldinger om størrelser på bølger fra 1-2 meter og 3-4 meter.

UPDATERET:

Som fleste sikkert ved, så er advarslen om tsunami i Thailand afblæst!

Jeg har tidligere skrevet om tsunamien i 2004, og disse blogindlæg kan læses via disse links:

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.5/10 (2 votes cast)

Jysk-strategi fejler i Kina, men det ville de også gøre i Thailand

Berlingske Business skriver, at “Jysk-strategi fejler i Kina”, og hertil kan jeg kun hævde, at de det ville de også gøre i Thailand. Det kan faktisk undre mig, at så stor en virksomhed har overset nogle væsentlige detaljer i Asien.

Læs resten

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (2 votes cast)